Zuid Koninginnewal 15
5701 NS Helmond
Tel 0492 - 507944
k.v.k. 17153661

SHI

Algemeen

Recreatie Makelaardij Nederland

Uw persoonlijke Recreatie Makelaar

Recreatie Makelaardij Nederland is een jonge en dynamische organisatie welke door heel Nederland actief is op het gebied van Recreatiewoningen (Uw recreatie Specialist). Ondanks het feit dat we een jonge en dynamische organisatie zijn, zijn we geen groentje op de markt, dit wordt ook bevestigd dat we de Silver en Bronze award hebben ontvangen van VNU international (Second Home Beurs). De bronze award ontvangt men indien men meer dan 10 keer heeft deelgenomen aan de Second Home Beurs. De Silver award bij 20 deelnames.

Uw persoonlijke recreatie(woning) Makelaar!!! is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Het voordeel voor u is dat we daarom direct ook reclame kunnen maken voor uw recreatie woning op alle bekende website's waaronder Funda. Funda is exclusief direct toegankelijk voor alle NVM makelaars. Omdat we de oprichter/grondlegger zijn van de NVRM hebben we een groot en direct uitwisselingskanalen in binnen en buitenland, op het gebied van Recreatiewoningen.

Recreatie Makelaardij Nederland
Uw specialist (recreatie Makelaar) t.b.v. uw tweede woning, recreatiewoning, vakantiewoning in heel Nederland. (Nu ook met een eigen YouTube kanaal).

Het belangrijkste van Recreatie Makelaardij Nederland is dat wij u verzekeren van een optimale begeleiding bij de aankoop van uw recreatiewoning.

Wij hebben van diverse opdrachtgevers nieuwbouw recreatiewoningen, tweede woningen of vakantiewoningen in de verkoop.

Persoonlijke Service, Kwaliteit en Integriteit zijn voor ons sleutel woorden waar u als toekomstige relatie op kunt bouwen, daarom zijn wij aangesloten bij de belangrijkste branche vereniging de NVM.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een recreatiewoning (tweede woning) in Nederland.

Het zoeken naar woningen (tweede woningen, recreatiewoningen, vakantiewoningen) op internet is vaak een onoverzichtelijk en langdurige kwestie. Deze website is dé plaats om gericht op zoek te gaan naar een tweede woning in Nederland.

Recreatie Makelaardij Nederland

Uw persoonlijke Recreatie Makelaar !

Ook voor bestaande recreatiewoningen kunt u bij ons terecht kijk op www.recreatiewoningennederland.nl

KLIK HIER VOOR ONS ACTUELE AANBOD